Aug 04, 2020
Travel cheaper with carriers! | SOSVAN

Šiais laikais keliavimo galimybių yra tiek daug, kad kiekvienas gali pasirinkti jam labiausiai tinkamą. Nuo atstumų įveikimo lėktuvais iki tranzavimo. Tiesa, daugelis ieško pigiausio ir saugiausio varianto derinio, kuris puikiai telpa į pavežėjo apibrėžimą.

Nepriklausomai nuo to, ar norite būti pavežėjas, ar teikti pavežėjo paslaugas – siūlome užsukti į platformą SOSVAN, kurioje vieni galės saugiai pasiekti tikslą, o kiti – užsidirbti be jokių pastangų.

Pavežėjai suteikia galimybę tikslą pasiekti kur kas pigiau, juolab, vis dažniau akcentuojamas ekologiškumas, tad verta važiuojant pasiimti pakeleivių ir padėti jiems pasiekti tikslą. Tai puikus pasirinkimas saugiai kelionei, kadangi registruodamiesi per platformą būsite ramūs, kad visi tiek vienos, tiek kitos pusės duomenys yra sistemoje. Priešingai nei naudojantis internete apie pavežimus skelbiančių žmonių paslaugomis. Deja, negali būti tikras, kas bus tas žmogus, tad ir kelionės dažniausiai kur kas nerimastingesnės. Ypač tokiu atveju, kai keliaujami labai ilgi atstumai, ne Lietuvoje, tačiau po užsienio šalis. Norisi atsipalaiduoti, jaustis saugiai ir su atsakingais pervežėjais – viskas paprasta, patogu ir saugu.

Žinoma, dėl papildomo saugumo taip pat turėtumėte informuoti artimuosius, kad keliaujate tikslo link su konkrečiu pavežėju. Dar geriau – nurodyti jų automobilio numerius. Tai leis artimiesiems jaustis kur kas ramiau, kad kelionės tikslą pasieksite saugiai.

Kadangi SOSVAN platforma suteikia galimybę dar prieš kelionę bendrauti su pavežėju – visada naudinga susižinoti smulkmenas, kurios gali suteikti Jūsų kelionei daugiau ramybės ir patogumo. Pavyzdžiui, išsiaiškinti – kaip yra su daiktais, kurie vežami kartu. Kartais vienu metu vežamas ne vienas asmuo, tad su savimi galima imti ribotą kiekį daiktų. Ir geriausia tai aptarti kuo anksčiau, o ne tada, kai žmogus jau yra prie Jūsų durų slenksčio.

Ši platforma puikus pasirinkimas ir tiems, kuriems reikalingos pavežimo paslaugos su augintiniais. Viešasis transportas tokių galimybių nesuteikia, tačiau pavežėjai dažniausiai atviri. Tik, vėlgi, reikalingas smulkmenų įvertinimas, taip pat – sutarimas dėl gyvūno. Tai negali būti paskutinės minutės keleivio pasirinkimas, kadangi tik gavus vairuotojo sutikimą – kartu bus galima su savimi imti ir augintinį.

Vis daugiau žmonių džiaugiasi saugiu ir pigesniu keliavimu su gera komanda. Svarbiausia – nebijoti išbandyti ir galbūt tai taps Jūsų pasirinkimu nr. 1 kelionėms.