All transfers in one place!

Man will always help Man!

One of the largest haulier communities in Lithuania and Europe.

Back to the List

How to earn extra money?

Papildomos uždarbio galimybės vilioja daugelį. Tiesa, dažniausiai siekiant papildomai užsidirbti tenka nemažai investuoti laiko, o greta pagrindinio darbo – tai sunku. Alternatyva – rinktis tokius uždarbius, kurie tampa tarsi pasyvūs, kadangi nejučia atliekate darbelius už kuriuos Jums yra sumokama.

Kokią darbo alternatyvą siūlome? Tapti pervežėju, kuris keliaudamas savomis reikmėmis papildomai paveža žmones, gyvūnus, daiktus, siuntas... viską, ko reikia užsakytojui. Tapti pavežėju siūlo platforma SOSVAN, kurioje užsidirbti arba pasinaudoti pavežimo paslaugomis – gali kiekvienas.

Pervežimo paslaugos suteikia galimybę kiekvienam vairuotojui pasirinkti labiausiai jam tinkamą laiką, miestą, regioną, juk pavežimo paslaugos galimos ne tik Lietuvoje, tačiau ir visoje Europoje. Kadangi nesate kurjeris, tai tik Jūsų papildomos pajamos – nuostabu, kaip lanksčiai galite reguliuoti savo laiką. Svarbiausia su klientu suderinti smulkmenas: laiką, vietas ir kitus akcentus, kurie leidžia džiaugtis, kad tiek pavežėjui tai bus patogu, tiek užsakytojui. Laimi – visi, tad šis papildomas uždarbis suteikia galimybę gauti pinigų... praktiškai nieko nedarant!

Žinoma, pirmiausia naudinga sau atsakyti į klausimą – ką geriausia pervežti, tiksliau, ką gebėsite pervežti su savo transporto priemone, juolab, kokiu maršrutu. Pavyzdžiui, kol vieni keliauja tik Lietuvos ribose, tuo tarpu kiti sutinka siuntas pervežti ir po visą Europą. Taip pat kinta ir turimos transporto priemonės bei kiekvieno pavežėjo tikslas. Štai tikrai ne visiems patinka gyvūnų transportavimas, kadangi jie reikalauja dėmesio, ilgoms kelionėms reikalingas specialus pasiruošimas, net ir susibendravimas su augintiniu. Turintys talpesnę transporto priemonę dažniausiai sutinka pervežti baldus, kadangi dažniausiai didelių gabaritų siuntiniai yra kur kas geriau apmokami, o tai – džiugina. Tiesa, pervežant baldus dažniausiai reikalingas lėtesnis važiavimas, ramesnis, kad posūkių metu daiktas nebūtų sugadinamas. Žinoma, kiekvienu atveju vairuotojas su užsakovu turi aptarti sąlygas, terminus bei kitus niuansus, kurie padės abejoms pusėms būti ramioms.

Štai taip paprastai atliekant kitus darbus galima sėkmingai užsidirbti. Tik reikia daugiau atsakingumo, žinoma, smulkmenų derinimo, galiausiai, savo galimybių įvertinimo. Tokiu atveju šios papildomos pajamos gali tapti pasyviomis, o tai – visada džiugina.

Sign up to our newsletter